Terras Outfits

Er zijn maar weinig dingen in de lente en zomer die fijner zijn dan een terrasje in de buitenlucht. Helemáál nu we dit zo lang hebben moeten missen. Denk aan zonnige middagen, die overlopen in heerlijke, zwoele zomeravonden, waarbij je weer eens wat anders kunt aantrekken dan de ongedwongen loungewear van afgelopen maanden. Wat je dan wel draagt? Eén ding is zeker, in de prachtige nieuwe collecties van First Lady zit je er gegarandeerd terras proof bij. Van zwierige rokken tot beeldige maxi-jurken; kledingstukken in geweldige zomerkleuren, verbluffende prints en doordachte details; wat trek jij aan naar je favoriete terras?

Of je deze nu combineert met statement-hakken, op safe speelt met zomersandalen of je dagelijkse witte sneakers; in een stijlvolle, vrouwelijke jurk of rok kun je niet de mist in gaat dit seizoen. Deze lente/zomer draait alles om patronen en levendige kleuren. De modellen zijn dan ook vrolijk, vrouwelijk, veelzijdig en creëren in een handomdraai de mooiste looks. Wissel trendy prints af met frisse kleuren en kies zo nu en dan voor leuke details, als een ceintuur in de middel, opvallende mouwen en prachtige broderies. Ga op bewolkte dagen voor donkerdere tinten en maak sets met een lekker warm vest, stijlvolle blazer of een oversized denim en stoere boots. Schijnt de zon uitbundig, doe dan lekker mee in opgewekte print of kleur.

Tops zijn de ideale manier om simpele basics a la minute op te halen voor de meest interessante outfits. Geef jezelf een verfijnd en charmant tintje met ruches, opvallende mouwen en kragen of ga voor iets extra’s in prachtige kleuren, variërend van opvallende en vrolijk tot lieflijk en romantisch. Ook een simpele, stoere denim top of eenvoudige blouse met knoop in de taille kunnen het verschil al maken. Kies bij een opmerkelijke top voor een meer ingetogen rok, broek of short. Een bescheiden top kun je dit seizoen met nagenoeg alles dragen; van fijne basisstukken voor een minimal look geïnspireerd op de jaren 90 tot opvallende prints en details voor de nodige balans bij wat drukkere items.

Onze oude vertrouwde skinnies ruilen we langzaamaan steeds vaker in voor wijdere modellen, cargobroeken of flareds. Wellicht doordat we zo zachtjes aan te veel gewend zijn geraakt aan onze joggingbroeken van het afgelopen jaar? Kies bij wijde pijpen voor een leuke retro top al dan niet in print en combineer wijde modellen uit de nineties met een net zo simpele, maar stijlvolle overhemden of T-shirts. Stel je benen eindelijk weer eens bloot aan die broodnodige en welverdiende zonnestralen door te kiezen voor een luchtige short, bijvoorbeeld in een printje of minimalistische trendkleur van dit seizoen als kaki of wit. In combinatie met een eenvoudig T-shirt en eventuele blazer, voor wanneer het afkoelt, zit je helemaal goed.