Yes to the Dress

Yes to the dress

Als het op onze kleding aankomt, voelt niets zo zomers als het dragen van een prachtige jurk, zónder panty. Van lange mouwen tot denim of gebreid; dit seizoen shop je een geweldige mix van klassieke, basis, fashion-forward en gedurfde stijlen bij First Lady. Speciaal voor diegenen die weer plezier willen hebben met mode, bij deze een aantal van de leukste trends op een rij. Enjoy!

Jurken met lange mouwen zijn een perfecte optie voor de Nederlandse zomer, omdat ze een beetje warmer zijn voor die dagen dat het nog behoorlijk fris is. Kies bijvoorbeeld voor een maxi model in print of ga voor een makkelijke, vrouwelijke wikkeljurk, waarin je in een handomdraai klaar bent. Stoere boots of casual gympen eronder maken je look helemaal af.

Volgens de experts zou iedereen ten minste één little black dress in zijn kast moet hebben liggen, deze zomer kan echter hetzelfde gezegd worden over een witte variant. Of je nu kiest voor iets losjes en ontspannen in linnen of katoen of voor iets meer uitbundig met pofmouwen, statement kragen, strikken en kanten versieringen; een witte jurk is een musthave dit seizoen. Sandalen eronder en je bent een prachtig zomers plaatje!

Andere populaire jurken voor de warmere maanden zijn minimale silhouetten als het overhemd en T-shirt model. Veelzijdige items, die je zowel naar kantoor, in combinatie met een paar killer hakken, als naar het strand aan kunt trekken met een slipper of sneaker eronder. Wie het afgelopen lockdown jaar daarnaast gehecht is geraakt aan minimale tinten hoeft deze stukken nog niet met pensioen te sturen, wel zou je kunnen overwegen om je garderobe te injecteren met een leuke kleur. Gedurfde kleuren en (botsende) prints maken namelijk een grote comeback deze zomer. Vooral verschillende tinten roze en oranje zijn overal. Boots je eigen prachtige zonsondergang na met deze vrolijke boost of color.