Spencer trend

Vorig jaar verscheen daar plots de spencer ten tonele en ook dit seizoen zijn mouwloze breisels meer trendy dan ooit. Deze extra laag is veelzijdiger dan je zou denken en kan dit jaar op bijna alles worden gedragen worden. Van jurken met print of blouses met statement-kraag tot T-shirts, overhemden met knopen of onder een blazer. Lees mee! Ook bodywarmers en vesten met korte mouwen worden zeer gewaardeerd in modeland.

Misschien komt het niet als een verrassing dat één manier om een mouwloos ontwerp te dragen, die als extra laag over een overhemd of T-shirt is. Speel met kleuren en prints en ga bijvoorbeeld voor breisels in de kleur van je overhemd of T-shirt. Klassieke sets met effen items over een simpel T-shirt of overhemd kunnen ook prachtig zijn, vooral wanneer je combi’s maakt met contrasterende texturen als leer of suède voor een verrassend leuk effect.

Door de spencer te dragen zonder iets eronder, creëer je een geweldige look voor een zomerse avond of night about town. Kies voor een mouwloze coltrui op een jeans voor een geweldige minimalistische look en maak het geheel af met mooie accessoires voor een maximaal effect.

Wie een spencer over een jurk gooit, creëert de illusie van een taille zonder echt ingesnoerd te worden. Hoge laarzen maken het geheel helemaal af. Een andere leuke optie in de zomer is om je mouwloze vest over een oversized overhemd te dragen. Sneakers zijn in dit geval de perfecte finishing touch.