Lentekriebels

Deze lente is de overkoepelende stemming er een van optimisme. Dat betekent vrolijke kleuren en prints naast draagbare, makkelijke pasvormen en fijne materialen van favoriete merken als Dreamstar, Lady Day en Street One. Klaar om je allerdikste jassen in te pakken en kennis te maken met een aantal van onze nieuwe lievelingsitems voor het voorjaar?

Sportief, casual, elegant en ideaal voor zowel op kantoor als een dag op pad. Zomaar wat termen die als eerste in ons opkomen wanneer we denken aan de nieuwste voorjaarsitems van Street One. Naast trendy, klassiek, comfortabel en kleurrijk met geweldige tinten als groen, geel, crème of roze, waar je geen genoeg van krijgt dit seizoen.

De voorjaarsitems van Dreamstar zijn als een droom vanwege de prachtige verfijnde kleuren en patronen, waarin fris blauw en groen toch wel een hoofdrol spelen. Het populaire merk combineert een casual touch en heerlijke comfortabele pasvormen met moderne invloeden, waardoor je iedere dag opnieuw weer lenteproof de deur uitstapt.

De kleding van Lady Day is sportief en heeft een luxueuze uitstraling. Deze lente hebben ze uitgepakt met de leukste en meest chique prints, waarin prachtige basiskleuren als zwart, wit en crème het uitgangspunt vormen en worden gecombineerd met elkaar. Van de leukste tops en broeken in geweldige prints tot trendy jumpsuits met de meest geweldige details; in Lady Day ben jij dé fashion lady of the day dit seizoen!