On top of the world

Naast een prachtige reeks aan nieuwe bloeiende bloemen, brengt het voorjaar ook een fris assortiment aan luchtige tops en T-shirts met zich mee, die je de hele zomer ook nog met plezier zult dragen. Denk aan vrolijke kleuren, prachtige prints en de fijnste casual items voor elke dag, van favoriete merken als Enjoy, Cecil of Opus.

Onze nieuwste T-shirts en tops zijn de echte sterren van dit lente-zomerseizoen met hun eigentijdse uitstraling en talloze stijlmogelijkheden die iets nieuws toevoegen aan elke look. Zo begin je de dag al goed in de vrolijke items van Cecil, die elk humeur een boost geven. Shop T-shirts en geef je outfit wat extra’s met de originele twist aan het bekende en in de lente zo geliefde bloemenpatroon. Of kies voor hun eigentijdse draai aan de meer klassieke nautische strepen.

Een statement maak je in de originele variatie aan kleuren, patronen en logo’s van Enjoy, die geweldig combineren met een casual jeans of shorts, maar ook mooi staan op een effen rok of pantalon.

In de onmisbare en verfijnde stukken van Opus straal je dit seizoen een moeiteloze elegantie uit, die niet alleen als ideale basis dient om je dagelijkse stijl naar een hoger niveau te tillen, maar zich daarnaast ook perfect leent voor speciale gelegenheden.