Shine!

We kijken uit naar de feestdagen en doen dat graag in onze mooiste outfits! Van koele metallic looks tot klassieke looks in winter-white of zwart tot opvallende kleurrijke retro outfits. Nog geen idee wat je aan gaat trekken? First Lady geeft je een paar handige tips!

Shine! Een glittertje hier en daar kan tijdens de feestdagen natuurlijk nooit kwaad, maar ook stoffen als satijn en lurex wat van zichzelf al een mooie shimmering heeft, is een zeer goed item tijdens 'the most wonderful time of the year'. Daarnaast kun je zo'n shiny item altijd goed combineren met mooie basics en is deze daardoor voor diverse gelegenheden in te zetten.

Winter Whites. Vaak zie je in de koude wintermaanden donkere tinten veelvuldig in de kast terugkeren. Doe het dit jaar eens anders en ga voor een all-winter-white outfit! Zeker wanneer je binnenkort een ski-gebied gaat betreden, is dit een absolute fashion-do!

Grof gebreid. Heerlijk om in weg te kruipen na de feestdagen; oversized gebreide kabeltruien! Niets fijner om na de feestdagen te eindigen in je favoriete wintertrui met een warme kop thee of chocolademelk.

Pak aan! Altijd een goed idee; het vrouwenpak. Zeer stijlvol, elegant en daarnaast geschikt voor diverse gelegenheden.