Let's go outside

De maand februari breekt aan en dat betekent vaak nog een paar weken koele dagen en nog frissere nachten. De hoogste tijd om daarom de leukste én warmste items voor je op een rij te zetten!

Natuurlijk is de jas één van de belangrijkste items voor de winter. Zonder jas ga je immers de deur niet uit. De keuze is reuze; van een stoere parka of waterbestendige regenjas tot een klassieke en elegante mantel.

Een extra laagje kan deze periode gaan kwaad. En dus gaan we en masse voor de...bodywarmer! Ideaal om ook onder jouw winterjas te dragen voor de extra gure dagen. Een coltrui, sweater of hoodie én een bodywarmer eroverheen; je bent klaar om de elementen te trotseren.

Een handige tip! Ga voor een lang ondershirt zodat jouw rug lekker warm blijft. Niets is vervelender dan een shirt dat steeds omhoog kruipt als je even bukt of aan het fietsen bent.

Tevens een goede tip om je extra warm te houden: de col. Heel fijn ter bescherming van de wind en kou! Daarnaast kun je de col goed combineren met bijvoorbeeld een blazer, bodywarmer of leren jasje.

Voor nog meer kledingadvies, kom gerust even langs in de winkel!