Pre-Spring

De maand maart breekt aan en dat betekent dat we ons weer mogen verheugen op de lente! Hoewel we nog frisse dagen kunnen verwachten, verblijden we onszelf met de nieuwste voorjaarscollecties én fleuren we onze garderobe op met vrolijke kleuren en originele prints.

Het bruisende merk N.E.D. van Hollandse bodem biedt dit seizoen weer een mix van opvallende dessins waaronder paisley prints, schilderachtige florals en waterverf-achtige dessins. We gaan voor een variatie van trenditems in oranje, roze, groen én opvallend turquoise gecombineerd met fijne basisitems in klassieke neutrale kleuren.

Zoso gaat voor een combinatie van printed travelwear en uni items waarbij felle tonen worden afgewisseld door basiskleuren als navy en zand. Het welbekende womenssuit is wederom één van de absolute pronkstukken van de collectie, in combinatie met printed crinkle fabric items die in drop 2 veelvuldig voorkomen.

Ook Soyaconcept laat zich van haar creatieve en zonnige kant zien met verrassende nieuwe prints en vrolijke kleuren waaronder helder roze en blauw. Laat het zonnetje maar komen! We're ready!