Your rules!

De modewereld heeft ons altijd geleerd om onze outfits te kiezen op basis van onze specifieke plannen. In een zakelijke omgeving dragen we nette kleding, terwijl we onszelf voor een avondje uit in de steigers zetten. Tot het coronavirus toesloeg en we dag na dag afwisselden tussen joggingpakken en pyjama’s. Al snel begonnen we de rest van onze garderobe te missen en vroegen we ons af waarom kanten tops en panty’s eigenlijk niet geschikt zijn voor een avondje op de bank? De grootste trend van het afgelopen jaar is misschien wel dat mode volgens je eigen regels verloopt. Wat je allemaal met een gerust hart kunt aantrekken in deze gekke tijden, lees je hier!

Dress up. Waarom zou je blijven wachten op de ‘perfecte’ gelegenheid om mooie jurken, zwierige rokken of elegante pantalons aan te trekken? Ontneem jezelf niet de kans om iets te dragen waar je van houdt, alleen maar omdat het juiste moment nog niet daar is. Combineer er op los en draag een romantische maxijurk met warm gebreid vest of kies voor een vrouwelijke plooirok en gooi er een comfortabele sweater van joggingstof overheen. De huidige collecties van First Lady zitten boordevol dynamische prints, rijke, opvallende texturen en prachtige trendy tinten, die ideaal zijn voor memorabele momenten in huis.

Comfy chic. Quarantaine heeft ons natuurlijk ook op veel manieren gedwongen praktisch na te denken. Misschien is een joggingbroek echt de beste keuze om in te wandelen. Wie zegt alleen dat je hem niet kunt combineren met een feestelijke top, elegante blazer of eenvoudig overhemd? Met geweldige details als strikken, schitterende glansstoffen, kanten accenten en doorzichtige modellen in onze collecties waar je instantly blij van wordt, is deze keuze snel gemaakt. Kies voor een stijlvolle blazer op een fijne joggingbroek en draag er een fantastisch paar hakken onder. Of ga voor kanten details dan wel een trendy doorzichtige stof voor overdag en combineer met een jeans en een casual paar sneakers. Your outfit, your rules!