Kerst looks

Nu de kerstvoorbereidingen in volle gang zijn, zijn velen onder ons uiteraard ook op zoek naar de ideale outfit voor de feestdagen. Corona heeft niet alleen gevolgen voor de kerst- en oudejaarsfeesten van dit jaar, maar ook voor de manier waarop we ons gewoonlijk kleden voor deze tijd. Comfy knitwear, sweaters en joggingpakken lijken een trend voor de komende maand. Voor wie zijn naasten echter graag op een feestelijke versie van zichzelf trakteert, zijn er volop stijlvolle looks te vinden bij First Lady. Welke dat zijn? Lees mee!

Binnen. Fans van comfy outfits halen deze kerst hun hart op met favorieten als het vest, de jogpants of een warme trui voor knusse middagen op de bank. Ga voor een totaallook in een heerlijk joggingpak of combineer losse items als een gezellig vest of elegante coltrui met meer geklede stukken als een stijlvolle leren broek, rok of zwierige maxijurk voor het beste van beide werelden in december. 

Buiten. Haal tussen alle gezelligheid van dit seizoen een frisse neus in een puffermodel, imitatiebontje, functionele parka of chique mantel. Draag laatstgenoemde over een meer gekledere outfit als een jurk, jumpsuit of plooirok en kies voor een fluffy uitvoering in teddy of (nep)bont bij contrasterende stukken als leer of suède. Houd jezelf warm in een parka wanneer je een makkelijke jeans dan wel jogpants draagt in combinatie met een warme trui of casual blouse.  

Diner. Schuif aan tafel in één van de trendkleuren van dit seizoen. Naast typische tinten als zwart, groen en rood, zijn zachte tonen deze ronde ook helemaal in zwang, waarbij je kunt denken aan ijsblauw, beige, crème, camel en zelfs bruin. Deze geven niet alleen een luxe uitstraling, maar combineren ook nog eens erg goed met elkaar. Ga voor monochroom of voeg een dynamische print toe in dezelfde toon voor een vrolijke touch.

Feest. Feestvieren doe je natuurlijk in uitbundig kant en geweldige extra’s als glitter en glans- of doorschijnende stoffen. Mix & match met andere feestelijke items als leer en suède voor de ultieme partylook, zoals we die van kerst en oudjaarsavond gewend zijn. Happy holidays!